Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

42123 - LEGO® Technic - McLaren Senna GTR

42123 - LEGO® Technic - McLaren Senna GTR
34.990 Ft (27.551 Ft + ÁFA)
Menny.:db
34.990 Ft (27.551 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Bolti készlet (száll.idő 1-2 nap): 3 db raktáron
Beszállítói készlet (száll.idő 2-5 nap) : Rendelhető
Külföldi raktárban (száll.idő 6-10 nap): Rendelhető

A LEGO® Technic McLaren Senna GTR™ (42123) egy igazi csemege minden autórajongó számára, legyen az gyermek vagy felnőtt. A szett teljes mértékben hű a versenyzésre tervezett McLaren Senna GTR eredeti változatához, és tele van lenyűgöző részletekkel és funkciókkal.

Cikkszám: 42123
Gyártó: Lego
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Első pillantásra az ember szinte érezheti a versenypályák szellemét, ahogy a modell magával ragadja a valóságos szuperautó hangulatát. A mozgó dugattyúkkal ellátott V8-as motor szinte életre kel, és az ikonikus pillangóajtók lendületesen nyílnak meg, ahogy csak a valódi McLarennél szoktak. Az eredeti grafikák és színek tovább fokozzák a modell autentikus megjelenését, és az elkészült LEGO készlet egy igazi gyöngyszem a gyűjteményben.

Az építőknek lehetőségük van bepillantani a műszaki tudomány világába, miközben összerakják ezt a valósághű szuperautó modellt. A kormánykerék segítségével irányíthatják a McLaren játékautót, majd büszkén kiállíthatják azt, hogy mások is megcsodálhassák a precíziós munka eredményét.

Ez a LEGO Technic készlet tökéletes választás minden motorsport- és szuperautó-rajongónak, függetlenül attól, hogy hány évesek. A modell a McLaren stílusát és eleganciáját tökéletesen tükrözi, és garantáltan elvarázsolja mindazokat, akik imádják a sebességet és az autóversenyt.

A McLaren Senna GTR LEGO készlet nem csupán egy játék, hanem egy műalkotás, amely magával ragadja a McLarennel szembeni rajongást. Állítsd ki, és engedd, hogy ez a gyűjthető autójáték megdobogtassa a szívét mindenki számára, aki szereti a szuperautókat és az autóversenyt!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.